sreda, 29. maj 2013

Pujski

Ne vem, kako je z drugimi ustvarjalkami, ampak jaz najraje ustvarjam po naročilu. Ko me kontaktira stranka in pove svoje želje, takoj začne po žilah teči adrenalin in skozi glavo švignejo tisočere ideje...in ustvarjalska dilema: Katero izbrati, da boš zadovoljil želje stranke in hkrati tudi svoje ustvarjalske potrebe. Običajno prespim še dan ali dva in tako s prečiščenimi mislimi izberem eno iz poplave idej. 

Tokrat si je stranka zaželela voščilnico za praznovanje 50-letnice za zabavnega gospoda, prašičjerejca. Voščilnica naj bo igriva in zabavna, in vključuje naj motiv prašičjereje, pa še kak zabaven verz naj pripišem.

 Hmmmm...prašiči na voščilnici? Naval misli se je začel, prašički, pašniki, traktorji, skedenj...ja, traktor bo dobra ideja. Kam pa naj s prašiči? Ne. V ospredju morajo biti prašički, ne traktor! In tako naprej, in tako nazaj...

Nastala je tale voščilnica z jasnim sporočilom, navihanim pujskom in voščilom. Pa še pokončno z zatičem sem jo izdelala, da si jo gospod lahko postavi na poličko, kjer se mu bo nasmihala vsak dan, da skupaj preganjata oblake. 

1 komentar:

  1. Tale pujsek je pa res pravi mister smpatičnosti. Voščilnica je res lušna in vesela.

    OdgovoriIzbriši